Uw mening telt, vul uw woonwens in!

16 oktober 2018

Heeft u zich ingeschreven als belangstellende, maar heeft u de woonwensconfigurator nog niet ingevuld? Ook uw wensen zijn heel belangrijk voor ons. Zou u ons alsnog uw voorkeuren aan willen geven? Het kost een paar minuten van uw tijd, maar geeft ons een schat aan informatie voor een zo optimaal mogelijke invulling van het Havenkwartier. 

U heeft nog tot 10 november om hieraan mee te doen. Daarna worden alle woonwensen vertaalt in een voorlopig advies die wij zullen presenteren aan de Gemeente Assen, ontwikkelaars en andere betrokken marktpartijen. 

Wonen en werken naar wens in het Havenkwartier!
Het vernieuwde woon-werkgebied van Het Havenkwartier biedt veel ruimte voor pioniers en eigen initiatief. Daarom zijn we 1 oktober begonnen met het verzamelen van woonwensen voor dit stoere woongebied. U heeft zich in grote getale ingeschreven en velen van u hebben de woonwensen ingevuld. Dit geeft aan dat er veel belangstelling is voor Het Havenkwartier.

Door uw woonwensen krijgen wij al een aardig beeld van wat u belangrijk vindt. Wij willen u hiervoor hartelijk danken en houden u op de hoogte van het vervolg!

 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Havenkwartier?

Bekijk ook het project Havenkwartier

Toekomstig
custom media

Bekijk ook het project Havenkwartier »